Princesse Snape Creative Commons License 2008.02.04 0 0 1739
NAJÓ! EZT NEM HISZEM EL.
Egészen a végéig ez egy kurvajó rész volt. De a végét nem hiszem el, egyszerűen ennél ocsmányabb megoldást nem is találhattak volna Wilsonnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem, House kitúrja az életéből ezt a rusnya bitch-t, mert ki vagyok akadva rendesen! Totálisan azt vártam,hogy 13-as fog besétálni az étterembe... erre kb. olyan képet vágtam, mint House. B*zdmeg. Aki ezt kitalálta, annak egy fejberúgás- hát tök ki vagyok akadva.

A részről: nekem nagyon bejött! Tegye fel a kezét, aki szeretne webkamerázni House-zal:DDD Bár ezt a "House belezúgott a kutatónőbe bibííí" - szálat nem tudom, miért erőltették... Mira Sorvino tök jó volt benne. Először meg sem ismertem. És ebből a részből világosan kiderült, mennyire feleslegesek az új csatlósok House mögé... nem csináltak semmit jóformán.
Jennifer M. vajon ugyanazzal feküdt le, mint Omar, hogy ennyit szerepelt ebben a részben? :-PP
És Chase???! Ezért is ki vagyok akadva- legalább Wilson is volt, de... nem hiszem el... nem hiszem el... ha visszahozzák ezt a nőt a sorozatba, én is sztrájkba lépek.
Nem hiszem el.