shR- Creative Commons License 2008.02.04 0 0 7044
Szerintem semmi gond nemvolt a Pats védelmével, nzéd meg a LBket Defensfalat, mind marhajó játékosokkal van tele, igaz idősebbek mint az átlag de a rutinuk az helyettesithetetlen szerintem.
Szerintem Light játékán látszódott leginkább a nyomás többször bemozdult, sack is jött rajta nem 1szer, Brady passai meg hát voltak már jobb formában is. Véleményem szerint Moss túl későn lett elővéve, de nagyon nagy mecs volt, I Maning meg szezonja legjobb formáját hozta... Hihetetlen volt amit asszem az utolsó negyedben csinált... Hogy honnan hozta vissza magát.. 3 ember csüngött rajta... Sokáig fogják azért ezt még majd ismételgetni... mindenesetre ez a pofon a patriotsnak nem a legjobbkor jött.. Lehet jobban kibékültek volna 1 csoportkörben elszenvedett vereségért és akkor a rekordok száma kicsit csökkent volna de a döntő az övék... Na mind1 majd jövőre és állitolag már amennyire tudok angolul olyat olvastam hogy Frissités lesz a defensben, jön 2 LB az egyetemi bajnokságból, szóval ha sikerül beilleszkedniük akkor mégjobbak lehetnek :)
Előzmény: ~ Toka ~ (7042)