kétbalkéz Creative Commons License 2008.02.03 0 0 3918
Ó, ezer hála paradicsom ügyben:-)
Én is észrevettem, hogy amikor a szomszéd néniknek-bácsiknak elmondom, hogy mi miért és mire jó, akkor lelkesen bólogatnak, hogy tényleg, micsoda okosságok:-) Talán rájuk is átragad majd valami, az már biztos, hogy többüknél is jártam bio rovarirtózni a kenőszappanos cuccal, mert nagyon tetszett nekik, és a levéltetüket néhány kezelés teljesen ki is pusztította zöldségről-virágról egyaránt.

Ami a szarvasokat illeti, ez a fajta riasztási mód olyan helyen hatásos, ahol nincs lakott település, ember a közelben. A mi szarvasaink felrúgnak minden szabályt, a folyamatos emberi jelenlét szaga nem riasztja őket, a házig jönnek, az ugató kutyáktól sem félnek.

Pár éve az egyik falubeli enyhén ittasan hazafelé tartott a kocsmából, már sötét volt. Egyszer csak patadobogásokat hallott az aszfalton. Csodálkozott, mert a faluban senki nem tartott lovat. Egyszer csak a kanyarban befordulva szembe találta magát egy hatalmas szarvasbikával. Mind a ketten megdermedtek, csak álltak és néztek egymásra. Nem tudni, melyikük ijedt meg jobban, de a szarvas dolgozta fel gyorsabban a helyzetet, megfordult és elbandukolt erdő iránt:-)
Előzmény: il1321 (3915)