öregvőfély Creative Commons License 2008.02.02 0 0 17467

A vőfély dolga legfőképp a jó gazda szerep betöltése. El kell beszélgetni vele a lagzi menetéről, kipuhatolni mennyire határozott egyéniség, belekérdezni a "lebonyolítás" részleteibe.

Lehet, hogy gyönyörüen versel, de nem tud kontaktust teremteni a vendéggel illetve nem jól szervez a háttérben, tehát Ő a VERSMONDÓ és nem vőfély.

A demo anyaggal aki akarja tökéletesen félre tudja vezetni a megrendelőt.

Abból nem látszi a "szakértelme" csak a verselési készsége.

Ugyan ez igaz a zenészekre. Lehet hogy elalélsz a fotelben a CD-jük hallatán, de a buliban csak magukat szórakoztatják és nem törődnek a vendégek igényeivel.

Nehéz dolog a választás.

Ha az első beszélgetés alkalmával nem alakul ki kölcsönös szimpátia megrendelő és szolgáltató között az baj.

Szerintem a vőfély bizalmi ember. Olyan dolgokat tudok meg a családról, amit a vendégsereg nagy része nem is sejt. Pl: kik nem tűrik egymás társaságát, betegség a családban, terhesség, alkohol probléma, ....stb.

Ezeket jó ha tudom, hiszen ki tudok küszöbölni sok kellemetlenséget a megelőzéssel.

Pl: Nem szállították időben a menyasszony kontaktlencséjét, de szemüvegben nem akart lenni. Miért is ne, a vendégek három olyan ajándékkal is meglepték, aminél neki fel kellett volna olvasni valamit. (Hozzáteszem nem tudták, hogy nincs kontaktlencséje) Természetes dolog volt, hogy mindíg átvettem valami ürüggyel (Pl:én mindíg ki vagyok mikrofonozva, így jobban hallható ha én olvasom fel) az olvasást így nem alakult ki kellemetlen helyzet.

Ha nem kapom meg a bizalmat nekem sem jó, de főként az a probléma, hogy nem tudom megfelelő minőségben betölteni a gazda szerepét.

Bocs, ha hosszú voltam.

Előzmény: szemirah (17434)