Szia!
Én nyáron szültem ott. A szülőszoba gyönyörű, a gyerekágyas osztály már nem annyira. Mindenesetre azt a pár napot ki lehet bírni. 6 ágyas kórtermek, bent van a zuhanyzó és wc. A baba egész nap veled lehet, sőt örülnek is neki, ha nem viszed be éjszakára sem.
Látogatás csak a folyosó egy részén, az osztályra nem jöhetnek be látogatók (én ennek kifejezetten örültem.)
Magadnak vigyél betétet, mert van ugyan, hogy tudnak adni, de nem mindig. A babának pár darab pelenkát vigyél, bár nekem mindig elég volt az, amit adtak. Vigyél textilpelenkát is, mert csak egyet adnak és jól jöhet ha van váltás, ha esetleg a baba sokat bukik. Popsitörlő, popsikenőcs nekünk elég volt az, amit az ajándékcsomagban adtak, sőt sokszor hagynak ott kismamák is egy-egy fél csomaggal, úgyhogy én azt nem hozattam be. A kaja tűrhető volt, de azért majd vitess magadnak, mert a büfében aranyáron mérnek mindent.
Ami nagyon rossz volt, hogy a szobákban az éjjelilámpák nagyrésze nem működött, ráadásul a pelenkázó fölött nem is volt, így ha éjjel kellett pelenkáznunk, akkor azt emlékezetből csináltuk :o)... praktikus lehet egy kislámpa esetleg...
Ja, és vigyél fejőt, mert csak egyszer adják oda az Avent fejőt és utána csak venni lehet náluk, vagy kézzel fejni, vagy szétdurranni :o(