Nekem tetszett a koncert elejétől végig. A nagy orgonás műsorban egy kicsit hosszúakra sikeredettek a művek, és amikor már unni kezdtem, inkább csak az orgona hangját élveztem, és nem azt, hogy mit játszik. A hammondos rész valóban nem volt valami hajde kihangosítva. Ha nem ültem volna a negyedik sorban, lehet, hogy le maradok egy pár hangról. Így is megesett, hogy a lezlizés közben a bal oldalát csak imitt-amott lehetett hallani. Így amikor forogtak a tölcsérek, szinte semmit nem lehetett hallani belőle. A szakszis sem volt nagyon eröltetve, de mikrofon nélkül is hallottam. A dob is unplugged jött, és a gitárost is a kombójából hallottuk. Viszont amikor a mögöttem ülő jól tartotta a fejét, a hangfalakból jövő dob viszhangja érdekessé tette a számot. Olyan sorroundos volt a hang. Erre mondják szaknyelven, hogy: "csörgött" a terem.
A nagy szöveg, hogy európa legjobb akusztikájú koncert terme, most egy kicsit megbukott nálam, mert én hallottam a zeneakadémia nagytermét éveken keresztül. Ott a fagott hangját a menyezet felöl hallani, és mindegy, hogy az első sorban ülsz-e, vagy középen, a térélmény nagyjából mindenütt ugyanaz.
Azért nem bántam meg, hogy vettem jegyet magunknak. Összességében jó volt a koncert!