hellá mindenki!
most, hogy heni is visszament, ismét aktív státuszba kell helyezkednünk hodof-hozzászólások terén.
el is kezdeném és kérnék mindenkit, hogy csatlakozzon!!! (a fiúkat is!!!! :) )
nos...
tegnap este elmentünk megünnepelni a vizsgákat, jó kis egyetemista társasággal (borsi, bajcsayék, andi-dani nagyon jófej új barátnője-, marci -borsi expasija, aki hülye-, éviék satöbbi)
il capo-ban kezdtük, majd átsétáltunk trafóba és vedeltünk az úton.
nagyon örültem, mert még soha nem voltam trafóban, de már régóta meg akartam nézni.
nos, lejutnom most se sikerült....
nem tudom, hogy mert régóta nem ittam vagy mert a vizsgák stb miatt napok óta nem ettem eleget vagy mert valójában lelkileg most kicsit labilis vagyok, de sikerült úgy szétvágnom magam, hogy dani azt mondta még soha nem látott ilyen részeg embert.... :)
vagy egy órán át okádtam a trafó előtt (amibe aztán majdnem belezuhantam) és 2 taxit is kihívtak daniék, de engem nem voltak hajlandóak elvinni... :)
úgyhogy aludtam kb 3 órát a trafó bejáratában lévő kanapén (összeokádott cuccban :) ) és a biztonságiőr vigyázott rám.... :D
hát igen, azt hiszem sikerült megünnepelnem a vizsgákat és emlékezetessé tennem magam mindki számára....
elég gáz, de hogy őszinte legyek nagyon rámfért, hogy gallyra vágjam magam... úgyhogy csak röhögök magamon, hogy milyen hülye vagyok! :)
dani hősként viselkedett és ismételten nagyon köszönöm neki!
tartotta a homlokom, letörölgette a cipőm, elkapott, amikor majdnm belezuhantam a trutyiba, majd lefektetett és fél óránként feljött megnézni, hogy jól vagyok-e. tök viccs volt, az este végére a biztonságiőr (egy kb 50 éves pasi) már tudta a nevem és ő vigyázott rám. :) majd amikor már volt taxi, amelyik elvitt, daniék hazajöttek és csak utána mentek örpibe...
nagyon rendesek voltak!!!!!
ezúton is nagyon köszönöm még egyszer!!!!
nos, most ennyiről tudok beszámolni. egyetemre aláíratni meg ügyet intézni persze nem jutottam be, azt is dani intézte.... majd jövő héten! :)
bocsi, ha valami infó nem volt pontos. elbeszélésből tudom azt egészet! :D
ma itthon vagyok, próbálok túlélni. gyertek msn-re ha tudtok!
pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii