SaGa Creative Commons License 2008.02.01 0 0 123
T Derek!

minden tiszteletem a tied, meg azt is értem, hogy te kedveled Gaskót, mert szerinted egy akolból való veled (szocdem). Ezzel együtt a máv dolgozók béremelési sztrájkjaival teli a hócipőm jóideje.

Én a legnagyobb magyar multinál dolgoztam jópár évet, annál, amelyik a legnagyobb adót fizeti az államnak. És kissé morcosak voltunk, éveken át, hogy az ilyen nyereségű cégnél nem kaptunk évi 4-6%-nál több béremelést, ugyanakkor a máv dolgozók nem elégedtek meg a 1x%-kal sem, és nekilódultak sztrájkolni.

Tudom, a mi bajunk, hogy mi nem sztrájkoltunk, de egy apró piciny kérdésem azért lenne: Vajh kin múlik az, hogy a máv megitélése olyan, amilyen és annyi a vesztesége amennyi. A dolgozókon nem? Ne röhögtess légszives! A vezetés önmagában nem tudja lerontani a szinvonalat, ahhoz a melósok hatékony közreműködése is kell, kifejezetten a szarunk bele mentalitás, mert majd jól sztrájkolunk egyet, és meglesz a béremelés, függetlenül a meló minőségétől.
Na ze a baj a vasutasok sztrájkjával...

Ha azt látná az ember, hogy szegény éhbérért dolgozó vasutasok pontos, tiszta, karbantartott vonatokkal, udvarias viselkedéssel várják az utasokat, mindenki támogatná őket. ezt a bandát ellenben tényleg legjobb lenne beszántani mindenestül, mert az esetleg szorgalmas betanulókat is elrontják...
Előzmény: Derek (119)