Dorinesz Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18191
Nem, én úgy vettem észre, hogy a pet a tréning pontjait arra kapja, hogyha szintet lép. Minden szintlépés után kap 5 TP-t. Namost az xp-t azt valóban arra kapja, ha harcol. De engem jelen esetben a TP érdekel, mert ha nincs TP, akkor nem tudom betanítani, és ha nem tudom betanítani, akkor elég gáz. Csak az nem világos, hogy amit a talent fában a petre talentoztam, az mind a két petre igaz lesz? Szal mikor melyiket használom, ugyanazokat mindkettő tudni fogja? És ha már az egyik megtanulta a rárohanást pl, akkor a másik is megtanulhatja ettől függetlenül? Szal csupa kérdés, de asszem ez csak akkor fog kiderülni, ha befogom már végre azt a fehér oroszlánt. El is kezdtem az első lépést tegnap. Öcsém account-ján csináltam egy hordás karit, és feljátszottam 8-ra tegnap. Aztán már olyan elegem lett abból a sok hülye karakterből, meg a béna környékből, meg a sok balfácánból... Hát azt hittem, hogy a hordások közt nincs annyi hülyegyerek, mint az allisok közt, de tévedtem. :-S Szal hordás se leszek, az hót ziher. Csak addig lesz meg az a karakter, amíg meg nem lesz az oroszlán, mert utána törlöm is egyből, nehogy az öcsém kedvet kapjon hordás lenni... :-DDD Na ez csak vicc volt.
Előzmény: blackrat (18187)