Meglehetősen publikus tény a MÁV azon panasza, hogy már nincs forrása a lopásokból adódó rongálódások felszámolására. A megszűntetett szárnyvonalak nagymértékű meglopása is újkeletű jelenség - hála Kóka miniszterségének. Nem tudom, honnan veszed a lopási kárcsökkenést, ha megvallottan nem tudsz a dolog állásáról semmit - annak ellenére, amit az első mondatban írtam. (Erős belső ellentmondásod ez néked.)
A probléma már olyan mértéket öltött, hogy hónapokkal ezelőttre (szeptember) a rendőrség ellenkoncepció kidolgozását ígérte. Különböző érdekeltségi körök is kénytelen voltak a fejüket összedugni az igencsak elharapózódott fémcapcara miatt.
Veres pénzügyminiszter fémkereskedő üzlettársa meg bújdosott az igazságszolgáltatás elől. Nem tudom, hogy egy ÁFA-csaló cég vezetője (Veres pénzügyminiszter), akinek az üzlettársa kőrözött bűnőző is volt - már nem körözik, elkapták - miként látszódhat esetedben hamis színben, mikor utalok umbuldáira.
Egy kis adalék a Gyurcsány-kormány miniszteri posztjára avanzsált szélhámos történetéhez:
http://hvg.hu/hetilap/200741HVGFriss169/page2.aspx