Nándi, mi a gond?! Kipróbáltam és tényleg egész jó a C1. Nem gondoltam volna az Electro után. Ráadásul amennyiért adják, kétmanuálost nem kapni olcsóbban. Egy pár apróbb észrevételt adtam Davidovicséknak, továbbították a svédeknek. Ha megfogadják, szerintem egész helyre kis orgonát fog eredményzeni.
Mondjuk különösképp nem érint, mert van a B3-mam, koncertre meg marad a "filléres" Emu alap.
Fatar. Teljesen jó billentyű, működik rendesen. Volt Yamahám régen, a CS1X. Annak volt a leggagyisztikusabb billentyűzete. A VK7 is Fatar alapú, megfelelő. A Hammond XK1 viszont nem olasz, volt is gond vele. A mostani olcsó A33 és SL161 Fatarokkal is nagyon meg vagyok elégedve, de a waterfallos Fatarok a legtöbb orgonaklónban szintén tökéletesek. Fatar alapú a DB5 és a NewB3 különlegesen hosszított billentyűzete is.
A digizongi más eset, de az már OFFtopic. Ott is van jó megoldás. Leginkább a Yamaha és Kawai jött be nálam. Azonban a szimuláció ott sem alkalmas minden esetben az igazi helyettesítésére. Legtöbbször csak azt lehet használni.