blackrat Creative Commons License 2008.01.29 0 0 18171

Persze hogy átjövök én is ide! :D

Már egyből akkor ide is írom a válaszomat a legutóbbi hsz-edre. :)

Szal:

Hát igen, tényleg nem játszhatok kedvemre, bár azt eddig se tehettem, de így meg pláne nem.. :D Nade azért a rugómmal játszok, mert bratyóm azt mondta, hogy azt majd átrakatja az én majdani accountomra. Aztán majd még meglátjuk hogy mi lesz.. :)

Amúgy a pap mellé a warrior, meg a mage a legjobb öcsém szerint. A mage-et talán ki is próbálnám, bár nem nagyon szeretem azokat a karikat amik a távolból jók, inkább a közelharc híve vagyok (tudom hogy a warri olyan, de azt meg nem csípem túlságosan! :D).. :)

Jah, amúgy öcsémmel megbeszéltük, hogy fogunk indítani hordás karikat is, és majd együtt fogunk nyomulni velük! :D Még nem döntöttük el pontosan hogy mi lesz, de vagy taurenek leszünk, vagy bloodelfek! :D Hú meg majd a 2 rugóval miket fogunk művelni tesómmal! PvP szerveren! :DD

Ha már a PvP-nél tartunk, ma STV-ben questeztem, a Booty Bay fölötti kis "szigeteken", gyaptam azokat a nagákat, és ott volt egy 42-es bloodelf pala. (Én közben már 45-ös lettem! :D) Na és éppen gyapott, én meg odamentem és segítettem neki. Aztán asszem megköszönte, nem értettem mit mondott, nade aztán így mentünk egy darabig, hogy segítettünk egymásnak. Aztán gondolom már befejezte a questet, és odaállt mellém miközben nagyban gyepáltam, ő ott állt, és nézett. A kis szemét látda megvárta amíg lemegy az életem, azt odajött és legyilkot.. Olyan ideges lettem, gyorsan resseltem is, és "rohantam" vissza hátha még ott találom, és jól bosszút állhatok.. Lazán le tudtam volna nyomni a kis gyökeret.. Csak az volt a baj, hogy köddé vált a kis mocsok.. Körbejártam a környéket is, sőt még a városba is bementem, de nem találtam.. Remélem majd még találkozok vele.........

Nah máris egy kis regényt írtam! :D

És még rakok be képeket is, most csináltam a rugómról. Jaj és a druidomat hogy fogom sajnálni! Olyan jó cuccai vannak, meg már mindent tökre fölfejlesztettem neki, és kezdhetem előről.. :( Na mindegy..

Na akkor a kedvenc rogue-m :)

Ez pedig a mountommal, az egyikkel! :D Meg van amúgy mind a 3 tigrincs, majd még be kell szereznem az extrákat is valahogy! :DD

(Lehet hogy még csinálok pár képet a hunteremről is, azt csak úgy.) :)

Előzmény: Dorinesz (18170)