scapigliato Creative Commons License 2008.01.28 0 0 147
A tiltott önkényuralmi jelkép használat az vétség, te szerencsétlen. Az egy dolog, hogy fejből nem vágod, nem az alapműveltség része, de legalább olvasni megtanulhatnál, ott van a topiknyitó post-ban, ha már vitatkozni akarsz róla.

"Fura, mert ők nem kampányoltak sem horogkereszttel, sem vörös csillaggal, így maga a jogi fogalom sem igen merült fel a közbeszédben.
Nü, rövid teccik lenni agyilag, nemrég még azt mondtad, hogy egy fizetett politikai hirdetés nem lehet a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás. Vagy ez abban az esetben már nem igaz, ha a hirdető a fidesz? Ilyenkor már terelni kell menten? Ejnye-ejnye. :-)"

Nem, képzeld, egy politikai hirdetés nem tájékoztatás, hanem hirdetés. Egyéb értelmét nem látom a mondataidnak, valamit szeretnél a fideszre fújni, nesze dobok csontot: szerintem a Fidesz 2006-os kampányának köze nem volt a valósághoz, hasaltak is vele egy marha nagyot. Hogy ez hogy jön az SZDSZ büntetőtörvénykönyvbe ütköző szennyeskedéséhez, az viszont nem egészen értem. Mindegy, mondjad: Zorbán! Zorbán!

Én laza vagyok, mint egy verébfrizura. Ti vergődtök itt, hogy ledörgöljétek a szart a hiénapártról. Hát ez most pont marha nehéz, izzadtok is rendesen a plakátművészettel meg a nemisvöröscsillaggal.

Előzmény: b.viridis (145)