balzo56
2008.01.28
|
|
0 0
603
|
Sziasztok! Folyamatosan irjátok, hogy szervizbe kell menni a mocival. Gondotok van? Én mikor megvettem csináltam egy össz olajcserét, szűrőcserét, Az olajshopnál olcsóbb mint a yamahánál, gyertyákat is kicseréltem 8ek-ra, és ugy gondolom felkészitettem az indulásra. Nem volt semmi bajom igaz eddig nem is lehetett. Kilóméter alapján lecserélem majd az olajokat minden esetben (5000km-nél ez nekem bevált minden gépemben ezt a gyakorlatot folytatom) és javítom ha kell. Életemben nem láttam szétszerelve a gépet de simán megoldottam, van robbantott katalógusom. Súlyos pénzeket lehet megtakarítani. Az olajat is a shopban veszem 10w50-est kiválasztottam azt a típust amelyik 100 fok mellett is aránylag magas, stabil kenése van. pl: castrol 100 fok mellett 14.3 a viszkozítása, a liquid molinak 16.8- A kardánolajat eredeti számsoralapján adják a szervizben 2dl. 6000ft körül van, én ennyi pénzért majdnem 2 litert veszek, a viszkozítása 75W90-es hypoid kell, hogy legyen, innen meg van oldva a feladat. Üdv: balzo |
Előzmény: zozo.sz (602)
|
|