:)). Sokkal édesebb lenne a szolnokiak 80%-a számára a győzelem, ha bírói segédletnek köszönhetően nyernénk Fváron, ezt bizton állíthatom. Reméljük így lesz és majd óvhatnak, mostanában úgyis rendszeresítettek ott egy kazal az óvás benyújtásához szükséges formanyomtatványt. Hja, ha már a pályán nem sikerül nyerni, marad a zöldasztal. Nagy pech, hogy minden meccset nem lehet így elintézniük :).
Most olvastam el őket az Alba topikban, írt ott ő más oltári nagy baromságot is, nemcsak ezt, nyugi :). Most pl azon pörögnek, hogy én Góbiról régen miket írtam és most mégis hogy védem. Ja, kár hogy egy darab másodpercet sem láttak a szombati meccsből és azonnal megy a ferdítés, vagy ahogy ők szoktak fogalmazni: a hazudozás. Tartom, hogy Góbin legalább három fault nem volt az és a végén, Bradley belemenésekor se követett el személyi hibát, csak befújták neki. De tudod mit, legyen az utolsó fault és akkor az lett volna neki a harmadik hibája de még mindig el tudta volna kezdeni a hosszabbítást. Aminek így utólag nincs jelentősége, mert nyertünk, de nagyon könnyen fordítva is lehetett volna, akkor pedig nem lennénk ilyen boldogok. Ezen felül pedig azt is látom, hogy sokszor nem védekezik tisztán, lásd alábbi hozzászólásom. Úgyhogy ezt hívják Somos-féle lyukralövésnek.
Endre egyébként múlt héten tökéletesen levezette és bebizonyította nekem (gyakorlati példákkal), hogy miért fóbiatikusak. Most, elolvasva a tegnap termelt ökörségeket, hm, kezdek hinni neki :).