Dehogy esett rá, egy helyben állt. Bradley szállt bele. Nézd meg még egyszer. A többinél pedig nem hogy nem simogatott, egekbe emelt kézzel védekezett, egy helyben. Az pedig a szabálykönyv szerint nem fault. Én nem mondom, hogy egy atomfegyelmezetten játszó gyerek ő, mert nem az, eddig is az összes meccsünkön voltak faultproblémái és azok bizony mind keresztbeverések vagy más hibák voltak (főleg a lassúsága miatt kénytelen sokszor ütni), de ez a tegnapelőtti Forray-horror velem szemben kiverte nálam a biztosítékot. Hogy is eshetett rá Bradley-re mikor fel se ugrott Góbi?
Körtélyesi jelentem bejött a 2. félidőben és onnantól kezdve, hogy bevágta két majdnem egymás utáni támadásból a tripláit végig pályán is maradt, úgyhogy nem értem miről írsz. Meszlényi igenis bízott benne hogy nyerőember lesz, csak a kleptomániás soproni gyerek ennyire képes, többre nem. Illetve már ez a 11/6 is messze felülmúlta képességeit. Franat pedig azért nem játszatta, mert rá tudtuk erőltetni a Sopronra, hogy ők alkalmazkodjanak a mi kis emberes formációinkhoz és nem pedig fordítva. Pável pedig ebbe nem fér bele. Emlékszem tavaly is jó néhány meccsre, amikor Pór kénytelen volt Franat jegelni mert nem jött be az a húzás, hogy szép magas a védőjéhez képest és majd megveri. Szombaton is volt Pávelnek vagy kemény két darab centerezése. Ugyanazt csinálja mint nálunk. Én szerettem őt, de makacs, önfejű és hogyismondjam, olyan jól azért nem olvassa a játékot, érted :). Úgyhogy ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne vedd mindig készpénznek amit ő neked hangoztat :).
Meszlényi egyébiránt szvsz nem meccselt rosszul, jó időben kért időt és láthatóan arra kérte csapatát, hogy villámgyorsan fejlődjenek fel a támadásokhoz, ezzel nem is tudtunt mit kezdeni a második negyedtől a 38. percig, az első negyed 35 pontjának köszönhető, hogy partiban maradtunk.