domi90
2008.01.28
|
|
0 0
1008
|
Ha valaki valamit csinál azt mindig meg lehet kritizálni. Ha valaki veszi a fáradtságot és valamit csinál akkor ahhoz szerintem illik jóindulattal és érdeklődéssel hozzáállni, pusztán azért mert az illető vette a fáradságot, és odatolta egy ügy mellé a képét. Ha nem vág egybe azzal az irányvonallal amit te elképzelsz akkor attól még nem biztos hogy úgy ahogy van rossz mert ugye MINDENT és MINDENKIT meg lehet kriztizálni. Remélem te legalább ilyen szigorú vagy önmagaddal szemben is.
Amúgy meg nem kifogásokat soroltam, hanem próbáltam rámutatni, hogy amikor egy beszélgetés nem sikerül, (véleményem szerint túlzás azt állítani hogy egyik sem sikerül mert akkor a Záróra már nem lenne képernyőn) annak számos, Alindán mint jelenségen kívüleső oka is lehet. Még továbbá, bár ez bizonyára nem tűnt fel, nem próbáltam istennővé avatni Alindát, mint hibátlant, hanem elismertem hogy neked igazad van, -olykor. De persze ha a vitapartnered a kisujját nyújtja és neked rögvest az egész karja kell... -na ezen a ponton kéne megállni, és leszögezni hogy túltárgyaltuk a témát. Részemről ennyi. |
Előzmény: oblomov_ (1007)
|
|