Szia Thalassa!
Elnézésed kérem, de én is elfoglalt voltam egy ideje.
A másik indok, amiért nem igazán szerettem volna írni, hozzászólni, ha be is kukkantottam a topikokba, az azért volt, mert a hangnem, a stílus, egy kicsit más lett olykor, mint amit én igényelnék.
Ettől függetlenül úgy látom, hogy a Teremtő Isten gondoskodott távollétünkben is megfelelő "Őrállókról", mintegy Ezékiel szerint, akik adagolták az Őrtorony Szervezetnek kijáró szellemi eledelt.
Ha nem is mindenben értettem egyet stílus és érv tekintetében, azért elégedetten nyugtáztam, hogy nem hagyták kibontakozni az Őrtorony szélhámosságait, tévtanításait, hanem megfeleltek nekik érdemük szerint.
Nemo hozzászólásai mindig magas színvonalúak, és ami ennél is figyelemreméltóbb (a maga módján), új társunk van Lessie személyében, aki szívós, kitartó, és annak, aki ismeri az Őrtoronyot, annak számara látható, hogy hozzáértően kezeli a Szellem minden fegyverzetét.
Joano, Gerry0x, Újvári visszavonultak, (ki tudja meddig, majd meglátjuk).
Most egy új JT. janicsár bontogatja szárnyait Maccs néven, egészen addig, míg a tesói rá nem pirítanak, hogy ne süllyedjen el ebben a szellemi fertőben, melyet mi képviselünk, (vagy nehogy kinyíljon a szeme és felimerve az igazságot, valóságot, Krisztushoz forduljon az Őrtorony helyett).
Látom már megint Hellász tájain bolyongtál, csak el ne vesszél egyszer a Szküllák és Karübdészek között! :-)
Kívánok neked jó egészséget, és ha van valami, akkor írjál bátran te is.