isz-akos Creative Commons License 2008.01.26 0 0 6765

Szép küzdelmes győzelmet arattunk egy nagyon gyenge napot kifogó Paks ellen (az h egy játékosuk dobta a pontjaik felét mindent elárul a teljesítményükről)

Sajnos nálunk is elsősorban a küzdelem ami dícsérhető (meg BRADFORD csupa nagy betűvel) mert ugyan ez a teljesítmény Pécsett sztem nem lesz elég. Persze remélhetőleg ott egy Radovicscsal többen leszünk.

Benczére az első 5 percben rá sem ismertem, azt hittem h van 1 ikertesója aki tud kosarazni. Úgy szopatta Gulyást támadásban, h öröm volt nézni (igaz Gulyás sem a védekezéséről lett híres)

Aztán ahogy telt az idő megnyugodtam h nincs Benczének egy eltitkolt ikertesója, de összességében sztem nem volt vele különösebb gond, bár csak mindig így játszana. Hanga hozta a már szokásosnak mondható gyönyörű szerelését amit a Paksiak is testközelből csodálhattak meg:))

Bradfordra nem találok szavakat, az utolsó triplája valami fantasztikus volt. Chad is jól játszott sok lasztit szerzett, és támadásban is hasznos volt. Sóskának ma nem sült el úgy akeze mint Zegen, de vele sem volt különösebb gond. Boozer hozta a szokásost.

Ami számomra érthetetlen volt a 3/4-edben Bradford büntetőzik, Bencze meg ápolást kért a kispadon. És nem Gorannak hanem Radovicsnak tünt fel, hogy csak 4 játékosunk volt a pályán amikor Bradford dobta az első büntetőt. Ekkor felállt odament a mesterhez és megkérdzete tőle h nem zavarja-e h csak 4en vagyunka  pályán aki láthatóan zavarba jött a dologtól és értetlenül nézett majd szólt Boozernek h irány a pálya. Dúrva h ezt egy sérült padon ülő játékosunknak kellett észrevennie.