Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2008.01.26 0 0 1289

Tudom, hogy te nem  vagy új, igazából nem is neked szántam, megbántani meg aztán végképp nem akartalak!

De az időjárás tényleg egy olyan dolog, ahogy deriva is mondja, hogy max azt lehet tudni biztosan (vagy nem biztosan), hogy május környékén talán nem kell hótaposó.

MagánOff

Múlt szombaton volt az esküvőm, egész héten ragyogott a nap, a legszebb idő volt a tengerparti fotózkodáshoz...ha egy héttel későbbre tűzzük ki, akkor valószínűleg rongyosra sírtam volna a fejem bánatomban, mert hétfőtől kezdve szünet nélkül zuhogott. Pedig január mind a kettő...

ON

A szállodakeresés...

Deriva max azt tudja megmondani, hogy HOL van az adott szálloda, ezt viszont az, aki le akarja foglalni, maga is látja egy netes térképen!

Egy topik nem attól él, virágzik, hogy akik újonnan érkezik, elmondja, megkérdezi UGYANAZT a dolgot, amit előtte már negyvenen megtettek, hanem attól, hogy ÚJ mondanivalóval, ÚJ ötletekkel stb gazdagítja a topikot!

Ha most jön valaki, és azt mondja XY szállodában voltam, ez és ez volt a tapasztalatom, ezt és ezt láttam a városban, ez tetszett, ez nem, esetleg szép képeket tesz fel - na EZ élteti a topikot!

Egyébként meg NEM kell visszolvasni, mert MIDNEN topikban MŰKÖDIK a KERESŐfunkció!

OFF

Dori, remélem, nincs harag!

Előzmény: sz.dori (1286)