MahatmaC Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2658

Azért ne keverjük a dolgokat. A női kézilabda marhára más, mint a női kézilabda. Sokkal rosszabbak az átlövő százalékok, mert komolyabb a védekezés. Nézd már meg más csapatoknál az átlövő teljesítményt és akkor meg látod hogy nincs igazad abban amit beszélsz.

A 7. helyért egyébként nem lesz meccs? Mert ha nem és az elért eredményeket veszik figyelembe, akkor mi vagyunk a hetedikek. A lányokhoz képest a fiúk eredménye, azért jó mert senki nem is várta hogy a 4 közé jutunk. Ha a papírformát nézzük, akkor a csoportból 0 ponttal kellett volna jönnünk és max megverjük Izlandot és talán Svédországot, akkor van 4 pontunk és 10.-ek vagyunk. Úgyhogy nekem ez a mostani jobban tetszik. Egy meccs volt ahol nagyon szarul játszottunk, de egy rossz meccse mindegyik csapatnak volt, csak nekünk ez sokkal többe került. Úgyhogy én tökéletesen egyetértek Lantos Gáborral, ez egy szerethető csapat és jó lenne ha Skaliczki tovább csinálná, mert ő legalább tanul a hibáiból nem mint Németh András. A szövetség helyébe én is felkérném hogy folytassa a Londoni olimpiáig és addig is a lányokhoz hasonlóan kiemeltem menedzselném őket plusz az utánpótlás csapatot.