A gabonaszárak egy része akkor törik el, ha a már száraz gabonában taposnak. A zöld vetés éppúgy nem törik le, mint a fű, de mivel annál dúsabb, ha letapossák, nem áll fel. Tehát az ilyen gabonakörnek az ufó-eredet mellett van legalább egy másik lehetséges magyarázata: parasztgyerek csinálta, aki tudja ezt.
Ami az elektromágneses anomáliákat illeti, az ufók földönkívüliek, de nem természetfelettiek, azaz a fizika törvényei rájuk is érvényesek. (azok is, amiket mi még nem ismerünk, de azok is, amiket már igen) Az elektromágneses térnek valamiféle forrása kell hogy legyen, és ez nem az ufó, mert az már elment. Aki elektromágneses térről beszél, az legyen szíves, jellemezze ezt a teret, elektromos és mágneses térerő nagysága, iránya, frekvencia, ilyesmi. Ha ez megvan, akkor meg lehet keresni a forrását, és akkor még az is lehet, hogy megtaláljuk az ufók jeladóját. Az pedig már valami lenne, minél szkeptikusabb valaki, annál jobban tátaná a száját. (Legalábbis addig, míg az alján meg nem találja a Made in Tajvan feliratot)
Természetesen nem rajtad követelem ezeket az adatokat, csak azt mondom, hogy aki ilyen észlelésről beszámol, ezek nélkül lényegében fecseg. Ha megmérte, akkor közzétenni semmiből sem állna, ha nem mérte meg, és mégis elektromágneses térről beszél, az halandzsa.
A körben megálló karóráról is többször olvastam beszámolót. Érdekes módon senkinek nem volt fontos megjegyezni, hogy milyen óráról volt szó, mechanikusról, elektromechanikusról vagy kvarcóráról? Teljesen mástól állhat meg az egyik vagy a másik! És itt van még egy kérdés: honnan tudja egy sugárzás, hogy az útjába kerülő szerkezet óra, azaz meg kell állítania, vagy mondjuk szívritmusszabályozó, amit megállítani gyilkosság lenne.
Az állatok furcsa viselkedésénél megint az a kérdés, hogy végülis mit éreznek? Az elektromágneses sugárzáshoz nem kell kutya, azt műszerrel is meg lehet mérni (már ha az ember akarja, nem csak mesélni szándékozik róla)
Ha eltekintünk a szagoktól és hangoktól (beleértve az infrahangot és ultrahangot is) a kutya még egy dologra érzékeny: az emberek hangulatára. Ha egy gabonakörben az extázis határán sertepertélő csomó "szakértőt" meglátja, még egy repülőtéri kábítószerkereső kutyát is elfog az idegesség, pedig az szoktatva van a tömeghez. Viszont ez az emberek miatt van, vagyis semmit nem bizonyít.
Írod: "Az ufopofára visszatérve én megvagyok győződve arról hogy azt nem emberek csinálták."
Ezzel nincs bajom, csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a meggyőződés min alapszik, addig még azt sem mondom, hogy "szerintem pedig emberek csinálták"
"A traktornyomokat én nem fedeztem fel rajta," Hát pontosan ez az én bajom is, az összes többi ábrán a traktornyomok folyamatosak és áthaladnak a "körön", vagyis az ábrán, de ezen az egyen nem. Itt valószínűleg maga a fotó hamis - viszont ha ezt kétségtelenül valódiként tálalják nekem, akkor a többiben is kételkedni kezdek.
A "valamilyen ismeretlen kód" hogy néz ki, mi hordozza?