Nekem mind a két nagyapám 97 ill. 98 éves korában halt meg. Mind a ketten ittak, bagóztak, nőztek.
Az egyik nagyapámat, -aki már egyedül élt (nagyanyám meghalt), önellátó volt- eszméletlenül találtuk 93 éves korában a konyha kövén. Nem tudni, mióta volt ott, tél volt. Bevitték az intenzívre, ott feküdt egy öreg néni mellett, meztelenül letakarva. Jött az orvos vizitre és jópofáskodott a nővérekkel, melyik fog elöbb meghalni, a bácsi, vagy a néni. Öregapám amikor észheztért, mondta az orvosnak, na látja mégsem haltam meg. Az öreg hallotta.
Az orvos egy éven belül meghalt.
Nem aranyosak amikor hobók.
Még nincs itt a törpe, először ivartalanítják, megnyírják, mert nagyon ápolatlan volt a szőrük. csak úgy adják oda. 6 éves kutyus, jó helyre kerül, biztosan boldogabb élete lesz, mint volt. Egy fiatal óriás szukával lesz együtt.
ezeket állítólag szaporították rendesen, gondolom nem sok szeretetet kaphattak. Az ilyen kutyák nehezen szokják meg, hogy szeretik őket.
Én is találtam egyszer egy nagyon beteg skótjuhászt. Több évbe telt, hogy nem futott el, ha meg akartam simogatni. Gondolom, kéz csak megütötte addig. Nagyon nehéz az ilyen kutyákkal. 12 évig élt veünk, de soha nem jött a hálószobába (nem volt tiltva), nem hagyta el azt a szobát, amelyikbe legelőször bement, pedig minden ajtó tárva van nálunk, soha nincs betéve egyik sem. Nem ment el álló autó mellett. Szokatlan volt, nem értettem, miért fél ennyire mindentől.