ocebbb Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1789
Kedves Gábor !
Bemásolok neked ide egy hozzászólást-vélemény-nyilvánítást az egyik kézis fórumról . Érdekelne a véleményed,ezzel kapcsolatban :

"Azért hogy van az hogy az hogy a német, francia játékos "nem fárad" el, pedig ők általában még egy nagy , sorozatos meccsekkel teli német bajnokságban játszanak......stb. Szóval akkor meg valamit nagyon nem jól csinálunk, akár már a klubboktól kezdődően! Aki ebben jobban jártas, pl. milyen a példaként felhozott játékosok étrendje nap mint nap, vitamin pótlása, edzésük mit tudom én, de valamit csak másképpen csinálnak!!! És most nem pénzről beszélek! " nálunk ez egyes játékosoknál napi 2 doboz cigi..disznósajt..hihetetlen, amíg ezen nem akarunk vagy nem tudunk választani, addig nem lesz hosszú távon erönlét, kitartás.
"csak magamat tudom ismételni, nézzük meg kik állnak az élen: dánok, franciák (svédek, németek). a csapat 80 százaléka a Bundesligában heti két nehéz meccsel minden évben, professzionális tudományos háttérrel, kismillió kiegészítővel, étrenddel, regenerációs lehetőséggel, míg mi disznósajtot, kolbászt, káposztás cvekedlit lakmározunk, ami tényleg finom, csak nem biztos, hogy ezzel lehet a topon tartani egy 21. századi sportolót. miért csodálkozik bárki, hogy nem tudjuk megismételni az első meccsen nyújtott produktumot?" (Fahand)
Előzmény: Törölt nick (1783)