Szia Szabee 1.4!
Gratula az új autódhoz! :)
Használ egészséggel!
Érdekelne a fordítás, ha elkészülsz vele! :)
tigra.opel@freemail.hu
(+36-20/438-6136)
Továbbá az Unix-trade sem olyan ostoba! :)
Garanciát vállal mindenki, mint írtam alábbiakban, nem is ezzel volt a gond!
De számolj!
Veszel egy alkatrészt!
Elviszed, beszerelteted, elmész haza.
Idő közben "elromlik", kiderül, hogy rossz...
Visszakocsikázol a szerelőkhöz, Ők szétszedik (PÉNZÉRT, HA CSAK NEM A SZERELMED A SZERELŐ BÁCSI-NÉNI!), kiszedik a hibás alkatrészt.
Te buszraszálsz és elballagsz az UNIX TRADE KFT-hez(mert az autó szét van szedve és pl. fék nélkül nem mehetsz!).
Vagy..ha nem feltétlenül az autó működéséhez és biztonságos közlekedéséhez szükséges alkatrész, akkor összerakatod az autót(PÉNZÉRT, MERT EZT SEM INGYEN CSINÁLJÁK ÁM, EBBŐL ÉLNEK!!), tankolsz és irány az UNIX TRADE KFT!
No!eddig még csak az UNIX-ig jutottál, de már is kifizetted kétszer a szétszedést és az összerakást és még sehol sem vagy a kész-től!
Tehát jön a számla, szerelési bizonylatok és mérési adatok, hogy nem csak úgy visszaviszel valamit, az valóban hibás.
Kérhetnek róla egy külön álló szakvéleményt is, mert joguk az van hozzá és orcájuk is!(Gondolhatnák, hogy nem viccből járkálsz hozzájuk!)
Aztán csere.
Te újra tankolsz, avagy buszra szálsz, vissza a szerelőkhöz, akik már várnak, hogy ismét szétszedhessék az autódat, majd beszerelhessék az új alkatrészt, majd összerakják az autódat!
Te ismét fizetsz és reméled, hogy most már jó is! :)
Esetleg ismét kiderül, hogy az alkatrész hibás!
Folytassam, vagy érted már?! :)
Erre írták a többiek is, hogy pl. fék felszabájozása 3e.-HUF!
És nincs cigánykodás, meg "köpködés", hogy ismét Te vagy ott reklamálni!
Stimm? :)
Vagy amit én is teszek, megbízok a szerelőkben, Ők kedvezményesebben hozzák az alkatrészt, ha gond van Ők intézik a garanciát és a cserét!
Hozatnak másikat, ha gond van és gariba cserélik!
Ja?! Netán buktam 500,-Huf-ot, mintha én vettem volna meg (olcsóbban,mint az Ő kedvezményük), de nyertem 10.e-et, hogy nem kocsikáztam, szedték szét 50x és rakták össze! Nincs idegeskedés, stb.., van garancia! :)
Üdv.:
Tigra Club Hungary
(Laci)