Tigra Club Hungary Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1064

Szia CZCZCZ!

Szeretnéd, hogy kéken világítson, vagy, hogy szép és kúltúrált legyen?
Mindkettőre áldozni kell, az egyikre viszont kicsit többet!
Ha szeretnéd csak az izzókat cserélni (és, ha már szedtél szét műszerfalat), akkor tudunk Neked izzókat keríteni(kéket), ha viszont nem vagy járatos a műszerfalas buliban, szerintem hagyd, vagy óvatosan!
Nem ledegradálás, de többet árthatsz, mint a sikered élménye!
Ha viszont kúltúráltat és ígényeset szeretnél, akkor tudok Neked ajánlani erre specializálódott Úriembert, aki nekem is csinálta(és már több tagunknak is azóta), Ő ledekkel dolgozik, nem izzókkal, tudja hol és mit kell kikönnyíteni benne, fényterelők kivesz-betesz-cserél, megfelelő ledek berak és számlap cserél, stb..

Nem egy horror, kb.1-tank benzined ára lehet!
DE! Garancia, szakértelen, olyan amit Te elképzeltél és működik, mint új korában(nekem jobban!).

Árakat nem mondanék, mert a mostanit nem tudom, nekem több dolgot is csinált.

Én egyedi számlapot kértem egyedi betükkel-számokkal és feliratokkal.

Nekem nem csak oldalról világít be, hanem átvilágítja a számlapot, mint a plazmás(csak ha ott hiba van, akkor kuka, itt a ledeket lehet cserélni és SZERINTEM szebb is)!
Ja? Fontosnak tartom, hogy nem papírból van a számlap, hanem műanyagból gyártja le az Úriember! Sokkal ígényesebb és szebb, tartósabb. A párától, napfénytől, izzók hőjétől nem változik el a színe, nem sárgúl meg.

Ha szeretnéd, rámcsörögsz(+36-20/438-6136), vagy az IWIW-en a Tigra Club Hungary-ra írsz és megadom az elérhetőségét!
Még kedvezményünk is van!
Üdv.:
Laci 

Előzmény: czczcz (1052)