blue-dragonfly Creative Commons License 2008.01.23 0 0 18097
Hali,

Vasi néni előtt állunk, a többi boss harcot már sikerült többször is megcsinálni egy nap alatt. NE rugóval játszom, tehát amit látok, azt közvetlen közelről látom:) a többi class szerepét még nem próbáltam.

Tidewalker - eljutni hozzá talán nehezebb mint maga a fight. Az egyetlen random lehetőség, hogy kit rak be a gömbbe. Általában az egyik druida hileli a gömbben levőket és 2 pala vagy néha egy maci és egy pala szedi össze a berohanó murlockokat. a raidben van 3 mage minimum és 1-2 lock, ők AOE-znek. A csapat gerince nagyon összeszokott, ezért nekünk nem olyan nagyon nehéz.

A Karathressnél szerintem a pull dönti el, hogy mennyire lesz egyszerű a dolgotok, ha sikerül jól széthúzni őket, akkor nem nehéz a dolog, de figyelni kell végig.

A Vakegér harc érdekes... Itt a váltásokon lehet elúszni, illetve azon, hogy megfelelő időben kiszaladt-e melee whirlwindből (néha slackelek és 1-2 másodpercet kések, ami az idős korom és a megosztott figyelmemnek köszönhető). Nekem mint rugónak nem nehéz megölnöm a démonomat, de a tank eleinte néha beszívta. A futásnál arra kellett ráébreszteni a társaságot, hogy az elfutás, az azt jelenti, hogy megfordulok és a legnagyobb sebességgel elszaladok a terem legtávolabbi sarkába és közben ezerrel kukkolok hátrafelé, hogy a boss esetleg nem szalad-e mégis felém. WASD skill FTW!!!

Szerintem a Vakegér a legbonyolultabb, legtöbb változóval járó harc, és Tidewalker, aki a legegyszerűbben ölhető boss.

Hétfőn voltunk a 3. hete Lady VashJ-on és eddig ez a fight tűnik a leg szopatósabbnak. Azaz nem is a fight, hanem az, hogy nagyon sok minden történik, mindenkinek kell tennie 100% a dolgát és mellette hinned kell abban, hogy a többiek is megteszik amit kell. Nekem kimondottan viszketett az ujjam a klaviatúrán, hogy a 5-10% healthen levő elementálokra kiüssek egyet, miközben a nágát ütöm, mert nem láttam, hogy a távoli DPS vajon megöli, vagy sem. Amikor kiléptem rájuk és egy két ütéssel kinyírtam őket, akkor nem tudtuk lenyomni a nágákat... Szóval mindenkinek kell a maximumot hoznia és hinni, hogy a másik is megcsinálja ugyan azt.

üdv

dragonfly