Iceapo
2008.01.22
|
|
0 0
762
|
Na vazze, faja, már erre is kezdik a parasztok, ráadásul ki a qrva *nyját idegesítünk mi mondjuk egy híd közepén, ha baja van a tetűnek velünk akkor álljon ki amikor jövünk és majd szépen megbeszéljük! Na akkor én is elmondom a storymat, ami tegnap esett meg velem, szépen bent a városban a gyepmesteri telep mellett haladtam el /mert ugye Herka rendszámát próbáltam megtalálni/ tök normális tempóban, főleg mert Andris meg Misi mesélte hogy valami tag pont errefelé nagyon mutogatott nekik valami fánglival nem is olyan rég, na és hát ez a tag /szerintem tuti az volt, mert más nem lakik erre :)/ most annyira erősnek hitte magát hogy kiállt elém, nem akartam elütni ezért megálltam, elkezdte magyarázni hogy ez magánút, meg így meg úgy, na én meg mondtam neki hogy álljon nagyon gyorsan félre az utamból mert hogy ez nem magánút, hanem közút, köpni nyelni nem tudott a faszi, meg még egy kicsit bíztatnom kellett hogy álljon már félre ember, de belátta és szépen félreállt meg még ordította hogy feljelent mindenkit, én meg jót mosolyogtam, hogy szegény ember milyen írigy, biztos kimaradt a gyerekkorából az endurozás, sajnálni tudom csak! |
Előzmény: zsolo88 (761)
|
|