Skynet-TX
2008.01.22
|
|
0 0
1029
|
Agrajag Reborn: 1. Az mennyire hülye aki az éccakát két c-vel írja? 2. Nem osztottam ki senkit, csak válaszoltam a hozzászólásokra, elmondtam a véleményem, ahogy a többiek is. 3. Az áálat szót helyesen így kell írni: állat. 4. Nem hagytam figyelmen kívül a javaslatokat, sőt ha elolvasod a hozzászólásaim, találni fogsz egy olyat, amelyben azt írtam, hogy ha mindenkit ennyire zavar a központozás meg a szórend, legközelebb ki fogom javítani. De ezt mind csak mellékesen jegyzem meg. Hanna: köszönöm a linket, meg fogom nézni, mi van ott. A Malevilt egyébként nemrég láttam a TV-ben, és már a könyvet is elkezdtem olvasni, és egy árva szó nem esik benne mutánsokról. Az egyetlen valóban hasonló történet a Rejtőzködő Borzalom (The Terror Within), de a hasonlóság ott is kimerül abban, hogy az emberiség csaknem teljesen kihalt, és a kevés túlélő többsége mutáns lett. A katasztrófát szintén vírus okozza, de nem az űrből érkezik, hanem egy laborból szabadul ki. Deerlan: Nekem volt már "szerencsém" ennél sokkal szörnyűbb történetekhez is, igaz nem könyv, hanem film formájában. És ha már itt tartunk, te sem írtad le, miért olyan nagyon szörnyű. Kaviat: javaslatodra máris indítom az új topicot a Könyvemnek, a továbbiakban kérek minden hozzászólást oda írni. Köszönöm, hogy meg akarsz védeni, de nem olyan fontos. Az ilyen (engem bántó) hozzászólásokkal nem szoktam foglalkozni. |
|