ponydog Creative Commons License 2008.01.22 0 0 642
Kedves Lici!
Landy is szertelen és kajla. Képes órákat a bejárati ajtó előtt a küszöbön feküdni, ha odabent vagyok, de ha az udvarra lépek, elszabadul a pokol. Rohangászik, majd fel dönt, bekapja nagy pofijába a kezemet, felborítja a kukát stb. Ha tiszta a lába, be szoktam engedni a folyosóra, itt benn is békében elfekszik, még a szobatisztasággal vannak gondjai, előszeretettel jelöli meg a sarkokat. Egyébként udvari kutya, a benntlét csak kivételes jutalom. 2007 június 16-án született. Augusztusba került hozzám Blacky nevű fundim pótlására. Barna nagy szemeivel olyan szeretettel tud nézni, főleg, ha valami rossz fát tesz a tűzre, hogy egyből megesik rajta az ember szíve. Backy már nagy kutya volt, egyéves elmúlt mikor elhoztam - helyhiány miatt szabadult meg tőle előző gazdája -, vele nem kellett "átszenvedni" a gyerek és kamaszkort. ő egy roppant kiegyensúlyozott, nagyon békés, barátságos kutya volt. Valahol alább a "kutyagolós" képeken ő van, biztos megnézted azt is. Onnan vettem a pónikutya fantázianevet is, mert roppant nagy szeretettel hordozta és engedte a környék gyerekeinek, hogy a hátán üljenek.
Előzmény: licika (639)