Ez egy cool oldal! :-DD Már többször is végignéztem.
Én csak azt nem értem, hogy a barátnőméknek is hunterjük van. Van allis hunter is, meg hordás is. Közel egy szinten van a két karakter, mert az egyikkel ő játszik, másikkal a pasija. És mindkettőnek disznója van, még kinézetre is ugyanazok, csak a hordás hunter disznója hordás területről való, az allis hunter disznója meg allis területről való. És mutatták, hogy a hordás disznó már alapból 4 képességgel rendelkezik (rárohanás, harapás, stb a többire most nem emlékszem), az allis disznó meg csak egyet tud, a rárohanást. Ez hogy az istenbe van?
STV-ben is fogdostam be mindenfélét, többek közt azt a fehér elit tigrist is, amit 6 shadow panter kísér, az csak egyedül a karmolást tudta. Meg a shodow pantert is befogtam, az meg értelemszerűen az eltűnést tudta. De sajna ezeket a hiénának nem tudtam megtanítani. A macskák rárohanását tudtam neki megtanítani, meg a harapást. Azt a harapást eltanulni volt jó nagy szívás. Pont ezt a petes oldalt néztük, hogy melyik tud harapni, mert a hiénának azt biztos meg lehet tanítani. Nade hol van ilyen pet, amelyik tudja a bite-ot? Kisütöttük, hogy hát hellfire peninsulában (már ha jól írtam le) van valami ízeltlábú pókszerű izé (most meg nem mondom mi az, asszem a ravager vagy mi) amelyik tudja. Odamegyünk, elverekedjük magunkat odáig, erre kiderül, hogy nem tudom befogni, mert egy szinttel minimum magasabb nálam mindegyik. Na mondom tök jó. Akkor vissza az oldalra, mi tud még harapni. Aztán hál istennek volt valami farkas western plaguelandsban, ami tudja még, na akkor gyorsan átrohanni, befogni, harcolni vele, eltanulni, abandon, vissza a stablemasterhez, és megtanítani a petnek. De nem baj, mert egy csomót megtanultam, pl mérgezéseket, meg a gorillának a térreható támadását, meg a karmolás, a disznós rárohanást, stb, csak az a baj, hogy a jelenlegi petemnek ezeket nem tudom megtanítani. És más petet meg nem akarok, naon teccik ez a hiéna. :-D Illetve van az a fekete oroszlán a barrensen, amit nem sikerült befogni, mert egy hetet elszúrtam rá, és rohadtul nem sikerült megtalálnom, azt még elfogadnám, de nem cserélném le a hiénát, az maradna a mainpet, de az oroszlánt is használnám olykor olykor. Szívesen felhúznám az én szintemre, merthogy az csak 20-as körül van.
Csak nem értem ezeket a tréning pontokat. Úgy tudom, hogy szintlépésenként a pet kap 5 térning pontot. Namost ha befogok egy 60-as disznót pl, akkor annak 0 tréning pontja lesz, vagy 300? Tehát csak onnantól kezd neki tréningpontot számolni, hogy én már befogtam? Mert akkor a 60-as disznónak max 50 tréningpontja lehet, azzal meg kitörölhetem. Szal mindenképp alacsony szintű állatot kell befogni, mert annak lehet több tréning pontja, és lehet jól kiképezni. Jól gondolom?