Természetesen a tévék kavartak be...
Mélységesen felháborít és elfogadhatatlannak tartom, hogy a tévék hatalma, ami természetesen tulajdonképpen a pénz hatalma, beleszóljon a sport, a verseny egyenlőségének, egyenlő esélyeinek kérdésébe. Felháborít, mégha tudom is, hogy ez van, sőt méginkább ez lesz, és már szinte biztosan nem fog visszafordulni ez a folyamat a sportéletben (sem). Százak, ezrek munkáját teszik-tehetik tönkre, azért, hogy valakik, mások (nem elsősorban a sportolók) dúsgazdagok legyenek belőle. A sport az ma már üzlet, oké. De az üzletnek józanul (de naív vagyok...) fel kellene ismerni, hogy ha ellehetetleníti a fejős tehenet, az neki se jó.
Gál Gyulával beszélgettem, aki elmondta, hogy a csapatból senki sem számolgat, ..... "A spanyolok elleni produkció megismétlésével mind Svédország, mind Izland verhető, s ha ezt a két találkozót megnyerjük, már nem lehet nagy baj" - mondta Gál...
Jó pofa, hogy miután elmondta, hogy senki sem számolgat, elkezdett számolgatni - mégha számok nélkül is. :-)))
Köszönjük a beszámolót, remélem tudod, hogy mennyire különlegesen értékesek számunkra ezek az írások! Várjuk a folytatást minden értelemben, és most szeretnélek megkérni, hogy légyszíves akkor is folytasd ezeket, ha esetleg megtörik a Csapat lendülete, ne adj ég kudarcok jönnének (tavaly asszem a végére már elmaradtak az ilyen beszámolók, amit én akkor nagyon sajnáltam).