-a Lehel utca (!!:)), Béke út mellett lehetőség szerint kertre nézőt vegyél!
-fekvés szempontjából a CP (F2) lehet jobb, mert ott a kert DNY-NY irányba van, a Béke Ligetnél és az Angyalkertnél ez K-DK. (ha ez számít persze...)
-egy másik tényező a falazat, ami az Orchideánál Ytong (II. tuti, de tán a III. is), A CP-ben tégla, a többit nem tudom.
-az Angyalkert belső utca, talán halkabb, de a sarok az "közvetlenül" a Róbert K.-ra néz (nincs ott más épület kifelé), és a szmog valószínűsíthetően nagyobb, bár a Béke tér sem lehet hegyi levegő :))
-Orchidea meg nem túl egységes lakópark, bár az eltérő design az épületeknél még jó is lehet, nem oan monoton, de a beékelődő gangos házak és egyéb csodás épületek a kertből nemtom milyen látványt fognak nyújtani, vagy le lesznek-e bontva, bár egy ilyen a CP sarkán is van, annak is sztem elég bizonytalan a jövője (bár az sejtet vmit, h az F2-ben gyógyszertár lesz, ami sztem ebből a régiből jön át, és lehet nem véletlenül
-a hozzáállás és kivitelezési minőség tekintetében sztem nincs sok különbség, mind szar
-sztem a május vége nem reális, ha átadás előtt ugyanannyit tökölnek, mint az F1-nél, mi jún. elején kaptunk kulcsot az elsők között, és emlékeim szerint akkor jobban álltak, és a CP F2-t nem feszítik szét a melósok (bár állítólag elindult intenzíven a dolog)
-egy kérdés még: mennyitől van nm-e a CP-ben??