senkinek nem címzem, amit írok, csak úgy gondoltam, leírom, megfogalmazódott bennem így reggel, kávé előtt
én úgy látom, az egész dolog kezd (vagy már régóta így van) nem is a kosárlabda szeretetéről szólni. szurkolók ide oda szidják egymást (inkább azzal foglalkoznának, hogy a csapatuknak szurkoljanak), és itt nem azokra gondolok, akik normálisan leírják véleményüket, hanem az anyázásra meccseken; ez a játékos ezért nem jó, az az edző azért nem jó; elfújták, nem fújták, csaltak, nem csaltak...sajna van ilyen, lesz ilyen :( szerintem mindenkit bánt, ha a csapata nem nyer, pláne, ha még belénk is taposnak a bűbű, kikaptatok ti csúnyák jellegű ovis felfogású egyének. egyre szomorúbban és kedvetlenebbül olvasom a fórumot (akkor ne olvassam, tudom, és egyéni probléma) :(
én szeretek meccsre járni, és ezt senki nem fogja tőlem elvenni; még akkor is, ha idegenbe nagyon ritkán jutok el, és nem ettől lesz valaki divat (szerintem). attól, hogy nem minden idegenbeli meccsen vagyok ott, még nem szeretem kevésbbé a csapatot. nem tudom, mit lehetne csinálni, hogy nyerjünk, hiszen nem értek hozzá, épp ezért nem is adok tanácsokat, vannak sokan, akik ezt megteszik, biztos profik benne :) csak ne felejtsük el, hogy a közönségből könnyű mondani...:)
bocsánat, ha vki magára vett vmit, mint írtam, senkinek nem címzem ezt, csak leírtam pár gondolatom....lehet egyetérteni, vagy nem, de nem fogok vitázni :) nem vitaalapnak szántam :)
én akkor is szeretem az albát, ez van :)
hajrá fiúk :)