drummano Creative Commons License 2008.01.21 0 0 478
sziasztok,

nekem egy kicsit hosszabb tortenetem van, mert en tavaly es tavalyelott mar hajtottam egy R6-ot, 2005-oset. aztan egy suzukis ramhuzta a lagymanyi hidon az autojat, a motorom GTK-s lett, nekem meg bal kulcscsont-toresem lett. apai agrol orokoltem a motoros kulturat, a veremben van, bar nem vagyok vele nagyra. :)

lenyeg a lenyeg, azt a korszakot lezartam (pedig belehajtottam az R6ba 1 es negyed ev alatt 17000 km-t), es most kacsintgatok egy FJR fele (is). azert is, mert itt figyel mar a lakasom eloszobajabn egy x-max 250, amit munkabajaros motornak fogok hasznalni. azert csak fogok, mert meg januarban szallitottak ki ;)

amig az x-max tokeletes dolgozoba jaro (elovarosi kozlekedos) motor lesz, nezelodtem egy turasabb nagygep fele is, am a csoppereket eleve elvetem. nekem kell a 160-as utazotempo :) a szolnoki yamaha szalon vezetojevel jo kapcsolatot apolunk, valahonnan innen is ered a yamaha-maniam, es o ajanlotta az FJR-t, neki is az van. valamint amikor vezette egy kicsit osszerakas utan az x-maxomat, elgondolkodott rajta hogy o is beruhaz egy ilyenbe :) mindezzel csak azt akartam mondani, hogy ezek jo motorok egeszen biztosan.

az FJR-tol egy kicsit az ara miatt vagyok megriadva, ugyanis nem szeretnem hitelre venni. tehat nagyon ossze kell ra kaparnom a penzt, hogy meg tudjam venni,es az is lehet hogy iden ez mar nem fog menni... de a bordo festessel nagyon tetszik, ugyhogy szerintem eljon meg az en idom ...

amikor ti turazni szoktatok, milyen atlagsebessegeket szoktatok menni? erdekelne hogy a 160-at csak en gondolom eszement nagy sebessegnek? az R6ommal annyi volt a turazo sebessegem, valamint amikor videkre mentem haza szuleimhez (180 km), akkor is atlagban annyival mentem. na jo, egyszer megcsinaltam az egeszet 1 ora 15 perc alatt :)

van egy olyan elkepzelesem is, hogy ha meglesz a motor, nekiindulok vele europaban ide-oda. schengen miatt mar nincs akadaly, utlevelem pedig egyebkent is van. nemetorszagban egyebkent is volna kit meglatogatnom. tudok egy olyan tulajrol, aki egy honap alatt hajtott bele 17000-et az fjr-jebe. kiment irorszagba, sajat elmondasa szerint. :)

milyen turakat szoktatok szervezni?

udv,
egy remenybeli leendo tulaj :)