norris21 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 6078
A várható eredmény született, szomorú, de ez van. Én most teljesen esélytelennek éreztem a csapatot még a tisztességes vereségre is. De a helyzetünkben nincs nagy különbség az egypontos vagy a negyvenpontos között. Kár keseregni azon, hogy Szekulovics nem engedte lazítani a csapatát, mi se szoktuk annó, az Ivkovics-féle csapatunk hányszor, de hányszor "alázta" akár idegenben is bőven harminc pont felett az ellent? A közönség ezt jogosan várja a kedvenceitől, ha lehetőséget lát erre. Vagy emlékezzetek, amikor a Kecsapot nem engedtük ki a negyven dobottból, a közönséget ki kell szolgálni, ez szórakoztató ipar.

Nekünk most győzelmek kellenek, minnél több, mert a nyakunkon a Vásárhely. A Körmend elleni hazait akárhogyan is, de hoznunk kell, és én látok is rá esélyt, főleg a Sopron elleni alapján.
Az új légiósról lehet már tudni valamit?

Néztem ezt a Kinsellat a dombóvári tévén, hát elég fakezű, meg kissé képzetlen is, de ha elküldik majd, nekünk lehet jól jönne a magassága meg a testi ereje a palánk alatt a kiesés elleni harcban. És még az engdélyét sem kellene kiváltanunk. Persze kérdés, hogy mire van pénzünk. Ha konkrétan szinte semmi sincs, akkor kapják azt csak azok a játékosok, akik már évek óta minket szolgálnak. Valahogy csakazértis ki fogjuk harcolni a bentmaradást, mégha jön ellenünk az egész világ is! :)