Adamwarlock Creative Commons License 2008.01.20 0 0 7319
Én fiatal(viszonylag) korom miatt(A Somewhere in time-mal vagyok egyidős), először visszariadtam az iron maiden-től, mert nem tudtam róla semmit, nagyon nem volt rock zenét hallgató ismerősöm, mikor elsős gimis koromban ezt a műfajt hallgattam. A suli tele vokt trooperes meg FOTD-os pólós emberekkel, és nekem a pólóról egyből valami slipknot féle zenével azonosítottam a maident. A szép a történetben, hogy megvolt két bruce dickinson album, csak lövésem nem volt róla, hogy ő a maiden énekese, és a számai nagyon tetszettek. Aztán megmutattam egy rocker haveromnak, hogy ez milyen k*rva jó. Ő meg rámnézett, hogy ez az iron maiden énekese. Na ugrottam is a géphez, és töltöttem le amit tudtam a bandától. Elsőre a Wickerman jött le, meg a többi brave new world-ös szám, mivel abban az évben jelent meg, úgyhogy technikailag én azzal az albummal kezdtem, bár nagyjából fél nap után lent volt az összes sláger... aztán amikor már rongyosra hallgattam őket, szépen sorban elkezdtem hallgatni az albumokat elejétől a végéig.

Blackgamer! A kép asszem a Number of The Beast újraanimált klippjében van, ami a Visions of the Beast DvD-n található.
Előzmény: Blackgamer (7312)