Nézd meg a használt autó atadbázisokat, mennyibe kerül egy bmw, mennyi hozzá az alkatrész, és sírj. Akinek van autószerelő haverja, meg tudja oldani fillérekből a fenntartást szerelést, különbem nem járna annyi proli bmwwel. Persze akinek volt már bimmere, tudja mennyit kell vele foglalkozni, olyan macerás, mint internetről töltögetni a hds anyagokat. Persze az általam felvetet bmw technikai malörökre senki sem válaszol, miért, kellemetlen? Arra még mindig nem válaszoltálm mester uram, hogy miért tének át a luxusmárkák a proli márkák által generált összekrékhajtásra, hüm? A másik, hogy én, már milliószor kérdeztem, mondtam, rca kimenet, stb, de ez nektek olyan szentségtörésnek hangzik, komolyan alakitsatok már egy hd pártot, hátha bejön.Ha megeröltetett a kicsi memóriádat, feltettem egy kérdést, erre egy nárciztikus hd fun klub tag kibukot, hogy micsoda ember az, aki egy valós technikáról, lehetőségről egyáltalán szólni merészel. Igy kezdödöt a hisztériás rohamotok. Na ezolyan kádári szocializációs csávó. Én egy szóval sem mondtam, hogy mit akarok, mit fogok csinálni, mivel gondolom magányügy. Az általam felhozott költséghatékonységi kérdésekre senki sem válaszol, mert akkor anyi a balkáni hobbinak. Te minden olyan kérdést, amire nem lehet a másikat személyeskedni, félválról intézel el, komolynak tünsz nagyon. Az nem válasz, hogy persze mert 1 dollár, majd indul a támadás, meg cigizgetés, ez olyan telepi stilus. Arra kárdésre, hogy van e rajta, rca, vagy nincs, elég egy igennel, vagy nemmel is válaszolni, hiszen má rmeg is válaszoltad. Nektek ez annyira fáj? Ui:Persze a bmw 316i környezetbarát motorjáról hallgatni tetszik, hiszen ez "nem olyan egyszerű". Meg az audi vw motorjáról. Ha igy tudod kinek mire van dellája, megy el lottó-tottó ügynöknek.