Igazad van,nem tetszik.
Mert szerintem sokkal inkább szégyen az, hogy a 3. helyezett kikap egy negyvenessel a 12.helyezettől 4 légióssal és 2 jó magyar bedobóval, mint amikor a 13. helyezett kikap a bajnokesélyestől az otthonában, akik szinte végig a kezdőcsapatukkal játszottak, 4 extra légiós + az örökifjú, ellenállhatatlan,megfoghatatlan,fault nélkül megállíthatatlan (jv-k által támogatott) Lacikával, csereként még Borszéki és Váradi is nagyon jó, szóval tőlük kikapunk mi, egy szem légióssal, két öregedőfélben levő játékossal (bocs Fecsó és Benő), egyetlen talán igazi klasszisnak mondott játékossal, és néhány használhatatlannak tűnő fiatal reménységgel(nem a Gyurikára gondoltam,belőle talán lesz valami, ha megembereli magát a pályán és a tanulásban is),szóval ezzel a csapattal kaptunk ki egy olyan meccsen, ahol egy pillanatig se hagyott kétséget a Falco, hogy ők bizony idén mindenkit nagyon el akarnak verni, és ott akarnak lenni a végelszámolásnál az élen. Ha így bírják, és így játszanak, akkor meg is lesz nekik.
Ami nem tetszett, már rég biztos volt a nagyarányú győzelem, akkor se a fiatalokat játszatta Szekulovics, hanem a minél nagyobb alázásba hajtotta a kezdőcsapatát, ahol a padon még ott volt civilben a lassan bevethető két sérült, Pankár és Alekszejev is, de hát ez a szerb mentalitás, mondhatnók.
Tehát a szégyen fogalmát én átértékelném a helyedben.
Szerintem várható volt, hogy ez lesz a vége, max a különbség volt a kérdéses.
szt kollégádnak, meg üzenem, hogy a "soha" fogalmát nézze át az értelmező szótárban, mert amit a szerdai sh címoldalán megjelentetett, szerintem meg az volt a szégyen.
Olyan ír a kosárlabdáról,aki ki se jön a hazai meccsekre, idegenbe meg aztán végképp, akinek csak az a lényeg,hogy rúgjunk csak még egy nagyot a vergődő csapatba, hogy az a párszáz kitartó néző is pártoljon esetleg el, de ez nem fog sikerülni,mert az igazi kosárbarátok mindenkor ki fognak jönni.
És itt a "soha nem látott mélységekről"
Fogalmad nincs kedves szt, hogy többször még ennél is nagyobb mélyrepülésben volt már itt a kosárlabda, de az első alkalommal talán még az oviban játszottál, amikor kiestünk, és a B csoportban játszottunk, vagy amikor a jelenlegitől ötször nagyobb költségvetéssel, 3 magyar válogatott játékossal, 2 légióssal, külföldi edzővel még a 8-ba se kerültünk. Nos, akkor sokkal nagyobb mélységeket láttam, de kikeveredtünk belőle, és ebből a jelenlegi helyzetből is ki fogunk keveredni, bármennyire is az ellenkezőjét szeretnék és predesztinálják egyes orgánumok, amik a segítség helyett a gödörbe lökést választják, mert ez manapság sokkal népszerűbb az élet minden területén, bulvárhíreket magyaráznak bele mindenbe,csak hogy egy kicsit olvasottabbnak tűnjön a lapjuk.
Röviden ennyi, ami nem tetszik, tudom,hogy úgyis megmagyarázod, és én, meg a csapat,meg KL lesz a hülye, a rossz, meg mindenki, aki valamit is tenni próbál, és nem a gödörbe lökdösődést helyezi előtérbe.
Köszönet annak a 10-20 kaposvárinak, akik így is eljöttek tegnap Szombathelyre.