Szép estét mndenkinek!
Szóval...mint már említettem a vitába nem szándékozom beszállni, inkább továbbra is írom a tapasztalataimat! Ma délután itt volt a reménybeli jövőbeli tanítóbácsink. Nagyon kellemes légkörben telt a látogatás, őszintén jól éreztem magam.... Nem nagyon értem továbbra sem a "lila ködös " megjegyzéseket, sallangokat, kényszereket. Az a véleményem, hogy egy teljesen ember központú, barátságos, szerető környezetre utal mindaz, ami a gyerekemre ebben az iskolában vár. Osztottam, szoroztam, és azt kell mondanom, nem fogok többe kijönni mint az állami iskolában. Mindössze annyi, hogy itt egy összegben fogom fizetni. Nagyon bízom abban, hogy a gyerekem ide járhat majd. Néhány tapasztalat, ami miatt aggódni kezdtem az itt olvasottak miatt, pontokba szedem, így egyszerűbb...
1: barbie baba: megmutatta a lányom a terhes barbiját, és láss csodát, senki nem mondta neki, hogy dobd ki, ne játsz vele, nem veheted elő többet....
2 mindkét szobánkban van tv, és nem hajíttatták le velünk a 4. emeltről, pedig elég jól látható helyen van ;-)))
3. nem akarták a református vallásról bármilyen másikra át téríteni...
4. továbbra is ehet húst, nem tudom ki talált ki olyan baromságot, hogy csak vegás lehet....
5. senki nem mondta, hogy mától állandóan az iskolának kötnöm, horgolnom, vasalnom kéne...
6. van napközi
7.ne tapasztaltam, hogy mentalitás szerint válogattak volna... sem gazdagok nem vagyunk, de még csak jómódúak sem... a gyerekem nem csutkababákkal játszik, és nincs tele általam az általam szőtt faliszőnyeggel...sőt, még áll a a karácsonyfa, ami műfenyő....
8. volt itthon üdítő, igaz nem szénsavas, mégsem mondták, hogy csak szörpöt lehet inni...
Összességében : rengeteg félelmem lett a topicban olvastak miatt, de mindössze 2.5 óra kellett ahhoz, hogy az elelnkezőjéról meggyőződjek... hozzá teszem : ha netán mégsem vezsik fel a gyerekemet, akkor is ugyanilyen jó véleménnyel maradok a suliról)