Ha én lennék az adagolós akkor lehet ennyi lett volna ja mert az autószerelősdiben ez a jó, az árak mindenhol magasak, nincs árverseny szinte. Ha én szakmámban egy beszállitásra pályázom akkor ha valaki nálam 5%-al alacsonyabb árat mond akkor az nyeri meg a tendert, mégha roszabb feltételeket kinál akkor is. Ezzel szemben az autószerelősdi egy más világ. Csak nézek nagyokat hogy bejön az ipse valami nyulfarknyi hibával, mesélnek neki ezt azt, megmutatják a laptopot meg a padot, közben másnap meghuznak 2 csavart, lefujják féktisztítóval hogy szép legyen aztán másnap nyilik a buksza, ez még hagyján de még el is hiszi hogy milyen jól járt és mosolyogva távozik. számla, áfa nuku...
Jó persze vannak szívások is amit lehet nem tudnak behajtani az ügyfélen, de eztis a fenti mosolygós ügyfél fizeti meg.
Meg hát a műhelyfelszerelés is milliók, egy nyomorult diag is milliok stb stb. Tudom, tudom. De szinültig vannak azért munkával eztis lássuk be.
Mindegy, csak az irigység kárrog belölem hogy nem tudok egy nap alatt egy 50-est leakasztani.
na ez felejtos:-)
Szóval nem tudnék objektiven reális árat mondani mert ügye az attól függ hogy ebből élek-e vagy sem. Mert ha az ember ebböl a bevételböl etet éhes szájakat, fizeti a sárga papirokat, bérleti dijat, diagnosztika részetét, alkalmazottat akkor nyilván olyan 35-45 reális lehet.
de ha nem ebböl élek csak nyomorult sokat szívott dizeleseknek teszek humanitárius segítséget akkor mondjuk 15 + anyag -árt feláldozom egy délutánom, de ha gondolod 5 nap is lehet :-) És még a Modic-ot is rádugjuk és avval állítjuk be. (ügye Vojnó?)