isz-akos Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6453

de ige, újra dobatták vele. Be is paráztatok, mert először az eredményjelzőn hozzá is adták az eredményhez az első értékesített büntetőt így miután még 2 dobással jött elméletileg ki is egyenlíthettünk volna. Ekkor az edzőtök kezdett el reklamálni majd kibatyogott a sporttárs (nem a "mienk") törölték az első pontot és utána kezdődött minden előlről.

Lehet h tegnap a bírók miatt nem volt esélyünk nyerni, de én nem csak a bírókban látom a hibát. Kizárt h az összes pár pontos vereségünk a bírók miatt legyen. Sajnos testközelből látthattuk a vendégtáborból, h mennyire tanácstalan volt Goran. Egy csomószor Matusnak kellett felpattannia a kispadról és dirigálnia, miközben Goran csak nézett maga elé szótlanul...

Ez persze egyáltalán nem jogosítja fel Hangát h fellázadjon az edzője ellen. Én szurkoló vagyok én azt mondok az edzőre ami nekem jól esik, max csak sporttárs írhat vmi cifrát nekem, de egészen más dolog ha egy profi játékos ad hangot negativ véleményének. (netán vmi köze lenne ennek a beszólásnak ahhoz h pl Kváron 1 percet sem játszott?)

Előzmény: szedlacsek2 (6448)