ruzga Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1111
Én csak arra voltam kiváncsi, hogy pl egy blue réyt rá lehet e kötni egy sima tvre, és lás csodát igen. Nem azért mert, most akarok venni egy réjes lejátszót, isten ments!!!!!! Hanem hogy a fejlesztök gondoltak e a kompatibilitásra. Ugy tünik igen, tehát valószinüleg, ha valakinek van egy régi tvje, az is tudja majd nézni a hd anyagokat, igaz rosszabb, de a mások által is elismert, elfogadható minőségben. Olyan ez mint a hi8 esetében, elfogadhatóan lehet digitalizálni, de én sem mondom azt!, hogy egyenlő lenne egy mini dv-vel, vagy hds kamerával. Egy másik topickban a kamerások, akik sokkkal "elvontabbak", is elismerik a régi technikák erényeit és korlátatit. Engem az lepet meg, hogy annyira nyomják a plazma és lcd meg ki tudja milyen technológiákat a nagy cégek-mintha ez lenne az egyedüli üdvözitő, minden régi abszolut szar!!!!! miközben még a dvd sincs rendesen kifutatva, mert az embereknek egyszerűen nincs elég pénze még egy sima házimozira sem, nem beszélve a modernebb technikákról. Valaki irta, hogy a filipsz-paná-soni meg többi kommersz nem tud házimozit gyártani a dvd minőségéhez sem. Igaza van, nekem is fikiszesz van, pedig "csúcsmodelle", mégis bőven van még rajta mit nyomatni. Szerintem hds hangot csak igazi hifi minőségű hangcuccal lehet meghalgatni, ilyen nélkül pedig nem biztos, hogy ér bármit is az egész. Mondjuk egy alap jamáhá 5.1-es legalább 60000 pénz, legalább ennyi hozzá olyan hangcucc amivel csak mozizni lehet, zene sehol. Mondjuk 2010-12 környékén majd elmondják a dealerek, hogy hát igen, itt van az uj hangzás, ez modernebb, kérem a negyed millát, de minimum 100000, mert ugy jobb. Szerintem a magyar fogyasztó nagyon kiszolgáltatott a digitális technikának, egyszerűn mindenki meg van érte örülve, multkor láttam női gps, a rózsaszin szin miatt plusz 25000, mint a répacukrott. Viszont, hamegfigyelitek, a notebookok, mert nincs akora örjöngés miatta!, elég gyorsan leváltották az asztali monstrumokat.