Sajnos most az a tipikus eset történt, hogy éppen azt a meccset láttad, ami aztán tovább erősíti a prekoncepciódat. :))
Ez harmincakárhány percig Kámi leggyengébb meccse volt a szezonban, nem is nagyon látszott (hiányzott), amikor hosszú percekig pályán sem volt (ez egyébként sajna egész szezonben szinte az egész csapatra elmondható...), utóbbi időkben voltak bizony ilyesmi gyengébb produkciók. Nem is igen értem, értjük. DE: még ILYENKOR IS, ha azt kérdezik, kinél legyen a labda az utolsó öt percben, sorsdöntő lélektani helyzetben, mondjuk egy jó triplalehetőségnél: habozás nélkül Kámit mondanám! Semmiképpen nem Walters-t, nem Gay-t (ggggggggrrrrrrrr), de még csak nem is Gáspárt vagy Miskovicsot. Kámi. Ezerszer bedobta már, tudjuk, hogy bedobja, megint bedobta.
Oké, persze: gyenge csapat vagyunk.
Egyébként idén is volt sok meccse, mikor ő volt a legjobbunk, ráadásul igazi VEZÉR volt, ha éppen 2-3 olyan meccset fogtál volna ki, és nem 1 ilyet, más lenne az ábra.
Egyébként, amit az utóbbi hetekben nem nagyon értek, mintha kissé passzív lenne támadásban, látványosan NEM DOBJA EL a tiszta helyzeteket sem (!), továbbpasszol, néha labdát sem nagyon kap, kissé kivonja magát, szóval ez nekem sem tetszik, nem nagyon értek hozzá, mi az oka.
Ezt a "csalás"-os dolgot meg kicsit erősnek érzem, tényleg nagyon zaklatott meccs volt, de a bírók inkább fogalmatlanok voltak, meglehetősen következetlenül összevissza fújtak, de ahogy nisavic is írja, mi vagy 1 tucat ilyen meccset buktunk el, most egyet nyertünk. Ez van. :(
A végén, ha jól emlékszem, Bradfordot szerelte Gáspár az oldalvonalnál, utána maradt kb. 15 mp/8 mp támadóidő, és szerintem nem ért gyűrűt a labda, ezért nem adták meg Chad putbackjét. Még az is lehet, hogy nem így volt, nem emlékszem minden részletre, meg hát ezeknél a bíróknál sosem tudni. DE azt hiszem, még mindig erősen negatívban vagyunk szerencsében... :((
Egyébként igen, persze hogy jól jártunk Kámival.