trambi Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6493

Hamiskás "vigyor"már tizévesen megvolt Prestonnak, ami egész életében végig kisérte .  "Öregkori" megszólalása tényleg az igazi vér  profi. Nekem mondjuk a huszonéves korában készitett felvételei jönnek be  http://www.youtube.com/watch?v=DpexAJTQWfk&feature=related  De nekem azért is szimpatikus mert ez a felvétel az emberiség azon korszakában készült , amikor menetelünk elöre  nincs elöttünk semmi ami megállit image volt a jellemző . Ellentétben a jelenlegi  globális "elhülyitéssel "mely az apokalipszis most image-t nyomatja,ami  szerintem rohadt nagy üzlet.

Más   Beyoncé Giselle Knowles 1981. szeptember 4-én született Houston városában. Már hét éves korában színpadra lépett, akár a tánciskola növendékeként, akár a templomi kórus tagjaként. Unokatestvérével, Kelly Rowlanddal közösen a kórusban ismerték meg későbbi zenésztársaikat, Latavia Roberson és Letoya Luckett személyében. Tudásom szerint kapott billentyüs kiképzést is , csak a "látványtervezöknek" akiknek a produkcio érdekessé tétele a feladatuk , nem engedhetik a billentyüshangszert mert nagy a takarása, és ez 

elfedi a  lényeget  hogy a hölgy ne hordjon fehérnemüt , és ezt "véletlenül" láthatóvá is tegye...      

Előzmény: LaurensHammond (6491)