djuice Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6492
A kísértés két szólamban megvan dvd-n ha érdekel vkit közületek! Jó kis Tony Monaco oktató videoért csere-berélhetünk! :)

Tube! Beyonce-t nem kell lenézni csak mert popos, fiatal sztár leányka! Nagyon is ott van a csaj énektudásilag is és mozgását tekintve is. Zenész család sarja, fél-feka, tehát érthető a műszer a torkában. Mellesleg egy bombázó külsőt is kapott a Teremtőtől. Sokak szemében az értéktelenség egy-egy alapból tehetséges emberrel szemben az öt körülvevő gátlástalan marketing hiénáknak és a cukormáztól csillogó giccses puccnak köszönhető. (mondjuk itt nem a "britniszpírsz" jelenséget értem mint önmagát "túlragyogó" nimbusz) Lefogadom, ha Beyonce kezébe nem mikrofont nyomnak hanem egy Hammondot, más lenne róla a kép!

Rhoda Scott:
Most digitalizáltam be a tavalyi A38-as koncertjét, amit követni fog a Barbara Dennerleines párbaj egy régebbi 3sat által sugárzott jazz fesztivál anyagról. Utóbbit szándékszom feltenni a honlapomra is.
Szerintem kár volt Rhoda néninek ezt a Julie Saury-t dobosnak fogadnia. Nekem teljesen lapos amit a kis csaj ütöget és nem azért mert nő, de nekem Daniel Humair vagy Felix Simtaine (nem tom melyik a férje) sokkal színesebb a produkciókban.

Amúgy ha már koncert, a holnapi, azaz most már mai Michael Brecker emlékkoncertre megy közülünk vki a művészetek palotájába? (este fel nyolctól)