isz-akos Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6412

Még egy ilyen gusztustalan undorító szurkolótábort nem láttam kosármeccsen mint a zegiek (egy része) pedig voltam Körmenden és Szolnokon is párszor, de amit ma a zegerszegiek műveltek az mindent alulmúlt. Az egy dolog h a 40 perc során egyetlenegyszer nem hangzott el a szájukból h "hajrá ZTE" vagy ilyesmi... de hogy a kokszos-boxos-aranynyakláncos helyi vajda képes átjönni a szemközti szektorból hozzánk majd megindulni Simi felé...na ez már mindennek a teteje.

A meccsről néhány gondolat:

Végig partiban voltunk annak ellenére h a legjobb játékosunkat már  az elején elveszítettük és a hazai pálya is igen csak lejtett. A mai volt az első olyan vereség, amikor egyetlen játékosunkról sem tudok 1 rossz szót sem mondani. MIndenki hajtott, küzdött oda tette magát. Bradford a végén majdnem csodát tett.

Egyedül az edzővel nem vagyok kibékülve. Egyszerűen nem tud meccselni. Adott egy nagyon jó alapanyag, és még így is nyerni kellett volna, h Radovics kiesett.

NEm lehet állandóan csak a játékosok hibája, ha az éles pár pont különbségű meccseket sorra elveszítjük. (akár itthon akár idegenben) Egyszerűen nem tud a mester mit kezdeni a kiélezett végjátékokkal. Az meg egyszerűen vicc, h a 3/4-ben amikor elkezdte zsinórban szorni a triplákat a ZTE egyszer kért csak időt a mester, 24 msp-vel a negyed vége előtt. Az h nem kért percekkel korábban időt, amikor látta h minden tripla kísérlet süllyedt a túloldalon, számomra azt jelenti, h tanácstalan volt. ÉS ez nagyon nagy baj.

Az is baj, h Siminek kellett bevállalnia a technikait, ami aztán láthatóan felpörgette a játékosokat. Véleményem szerint ezt a felpörgető technikait már korábban kellett volna kiharcolni és nem a CSK-nak hanem az edzőnek. Lehet ezzel vitatkozni, de látszott, h utána teljesen más fokozaton pörgött a csapat.

A bírók annyit nem érdemelnek, h külön megemlítsem őket.

Még annyit, h Simi egész jól türte azt az undorító, szavakkal ki nem fejezhető szidalomcsokrot amit a kedves barátságos zegi szurkerek ráeresztettek. Dávid Kornél óta nem volt ilyen játékosunk, akit ennyire keményen szidtak volna.

Na most ilyenkor mi lesz, ha Radovic (ne adja Isten) több hétre kidől? NUber kibújhat a melegítőjéből? Remélem Boozer nem marad a próbajáték után...engem nem győzött meg, úgyhogy mehet Isten hírével.