t0m1 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 5798
amit viszont F2-eseknek naon ajánlok: próbáljátok meg kideríteni, a közös területekre (bejárat, folyosó, lift) milyen csempe lesz, és verjétek az asztalt, h rendes mázas legyen, vagy legalább sima felületű, vagy olajjal kezeljék le+ az erkélyen is!!!

erre miért van szükség? Van már valami gond belőle nálatok?

A kutyagumi meg szerintem mindenhol probléma a városban. Én eddig úgy láttam, hogy ott a környéken még jobb a helyzet mint a város többi részén. Bár én a kutyatartás betiltását nem javasolnám. Hirtelen egy csomó kóbor kutya lenne illetve hasonló problémákat vetne fel az ilyen jellegű intézkedés. De mindenesetre rájuk hárítanám a tisztítás költségét. Mondjuk beleépíteném az ebadóba :)))

Az adott intézményekkel kapcsolatban annyit, hogy tényleg sok mindent el lehet végezni már interneten, de messze vagyunk még attól, hogy mindent. Az ingatlan értékét meg mindenképpen pozitívan módosítja a környék relatívan jó kiépítettsége. Az, hogy mindent karnyújtásnyira el lehet érni. Biztos vagyok abban, hogy ez valamennyire megnöveli a környék forgalmát. De a körút ettől függetlenül is hatalmas forgalmat bonyolít le. Alapvetően Budapest elég zajos város és mi is egy fokozottan zajos környéken leszünk. Ez az alábbi zajtérképből is látható:
http://index.hu/politika/belfold/budapest/zajtrek32982/
"Pesten a körutak mindegyike iszonyatosan lármás: a leginkább a Nagykörút, aztán a Hungária-gyűrű, de a Kiskörúton is komoly a terhelés."
Ez ilyen, de szerintem ez is teljesen várható volt, hogy a nagykörúton nagy a lárma:)

Mi ez ellen úgy védekeztünk, hogy a belső kert felé fog nézni a lakásunk. Remélem, hogy ez azért számítani fog valamelyest.