Adamwarlock
2008.01.18
|
|
0 0
7300
|
Én sem értem, hogy miért nem lehet konzekvensnek lennni, és csak a három albumról játszani. Lehet, hogy maneger okai vannak a dolognak, akik azt mondták, hogy a tuti slágerek nélkül nincs koncert. De mondjuk az a 3 album termelt elég tuti slágert, amihez szerintem nincs szükség a numberes számok támogatására. De én azt sem értem, hogy miért ennyire Live after Death központú az egész dvd, meg a koncertturné, elvileg az Early Days folytatásának kéne lennie, amit én azért vártam, mert gondoltam akkor végre láthatok dvd-n egy Somewhere-es koncertfilmet. Közben lehet, hogy a dvd dokumentumfilmje is csak a powerslave-es időszakról fog szólni, és a somewhere, és seventh ki fog maradni. Én kezdek (már itt is) piaci indokokat orrontani, hogy mi lenne ha-gondolták a manegerek a kiadónál-ha lenne még egy dvd majd később a somwhere-seventh időszakról. Szerintem ez óriási pofátlanság lenne, de ők tudják. Tehát egy-két szám a Seventh Son-ról, ami a Number után a legsikeresebb albumuk volt, szerintem gyanura ad okot. |
|