hát azért várd meg te is a lakásod átadását, sztem neked is mindennel bajod lesz... a környék szempontjából ha elégedett vagy, jó neked... a villamos alatt sztem 1x nem sikerült felmosni az utat, nyáron amikor elmegy meg lehet fulladni. az árpád híd felé a bicikliút tele van kutyasz...l, a gazdáiknak letörném a kezét (bár én konkrétan a belvárosban betiltanám a kutyatartást, kollektív bűnösség alapján).
az, hogy a posta, önkorm, stb. ott van, az annyira nem pozítiv, mert évente néhányszor ha megyek ilyen helyekre, és manapság interneten lehet intézni mindent, tehát csak a forgalmat növeli, meg a szabálytalanul parkoló autókat, a kórház is lehetne 1 utcával arrébb, bár mi belső kertre nézünk, a sziréna annyira nem zavar...
"viszonylag jó idő": minden ragasztó és vakolóanyagnak a normál bedolgozási hőmérséklet 5 fok, kötési idő 24 óra, tehát nem igazán jó, persze van kötésgyorsító meg fagyásgátló, de ez kb. annyira lehet "egészséges", mint a kajákban az E betűsök (lehet, hogy vannak tényleg tökéletes megoldások, de kétség ne legyen afelől, h nem ezeket alkalmazzák...)
amit viszont F2-eseknek naon ajánlok: próbáljátok meg kideríteni, a közös területekre (bejárat, folyosó, lift) milyen csempe lesz, és verjétek az asztalt, h rendes mázas legyen, vagy legalább sima felületű, vagy olajjal kezeljék le+ az erkélyen is!!!